Volg ons!

Relatiegeschenken: waarom?

Relatiegeschenken nuttig voor uw bedrijf?

Relatiegeschenken blijven nog steeds populairder in het bedrijfsleven. Doen we elkaar slechts een plezier of zit er nog veel meer achter? Wordt de relatie versterkt door een geschenk? Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom iemand een ander een relatiegeschenk geeft.

Originele relatiegeschenken

Originele relatiegeschenken hebben een enorme aantrekkingskracht. Je concurrenten zullen in het niet vallen als je een relatiegeschenk meeneemt die niet in de kast verdwijnt. Een mooi, stevige paraplu is een voorbeeld van een goed geschenk. Zorg ervoor dat de paraplu in de kleuren van de huisstijl van de organisatie is. Een ander goed voorbeeld is een mooie fleecejas voor een buitenevenement, uiteraard met het logo subtiel afgedrukt. Bedenk maar eens hoeveel mensen tijdens een evenement het jasje zien. Naast deze buitenkleding kun je ook kiezen voor een pakketje met verzorgingsproducten. Op onze website vind je diverse giftsets die in een mooie doos geleverd worden. Vooral voorafgaand aan de feestdagen is dit een populair cadeau. Een verzorgingsproduct wordt ook door het thuisfront gebruikt, waardoor er thuis over gesproken wordt. Als er thuis over jouw bedrijf gesproken wordt, dan komt het zakelijk ook wel goed. Een ander goed geschenk is een handige USB stick met opdruk. De USB stick gaat immers overal mee naar toe. Het is voordelig, klein en daarmee een ideaal cadeau. Vooral USB sticks met de mogelijkheid om het vast te binden aan een sleutelhanger winnen steeds meer aan populariteit. Immers raken mensen een USB stick dan minder snel kwijt. Een relatiegeschenk dat zoek raakt is het laatste wat je wilt!

De kracht van herhaling

De kracht van herhaling is ontzettend belangrijk. Niemand herinnert zich alle  relatiegeschenken, ook al was je relatiegeschenk nog zo origineel! Een opfrismomentje is zeker niet verkeerd. Met een nieuw, origineel cadeau wordt de persoon automatisch weer herinnerd aan jouw vorige geschenk. Dit zal alleen maar zorgen voor betere relaties.

Zoals u van ons gewend bent kunt u onder het genot van een kopje koffie zelf uw pakketten komen samenstelling in onze showroom. Bel 073-599 91 30 voor een afspraak. U kunt ook onderstaand formulier gebruiken.

Ook heeft u ook dit jaar weer ruime keuze in standaard kerstpakketten en wijngeschenken. Nieuw in ons aanbod is een collectie 'proeverijen' onder de naam Tasting Collection. Een smaakvol geschenk, passend bij uw smaak en budget. Er is keuze uit Whisky, Cognac en Port.

Kijk maar eens op onze Kerstpakketten zijn wat de mogelijkheden zijn. 

Neem gerust een kijkje in onze digitale showroom http://brochures.viewfx.co.uk/morethangifts16/nl/